GEMOS BALKANS je preduzeće specijalizovano u oblasti pripreme i posluživanja hrane u kantinama i restoranima za zaposlene, sa sedištem u Beogradu. Preduzeće je osnovano 2015. godine i u 100% vlasništvu je italijanskog preduzeća Gemos soc. Coop. Trenutno ima oko 100 zaposlenih u više poslovnih jedinica na teritoriji Srbije. 

Gemos soc. Coop., osnovana 1975  godine u Faenci, u Italiji, je kooperativa koja posluje po sistemu zajedničkog rada svih članova, kojiujedno predstavljaju njenu primarnu i glavnu vrednost.
Član je Konfederacije italijanskih zadruga i ima više od 1000 zaposlenih  u sedištu i poslovnim jedinicima na teritoriji Italije.

Gemos Balkans pridaje veliku pažnju kvalitetu sastojaka i jelovnika, što je garantovano i sertifikatima koje poseduje. Restoranska ponuda je spoj vrednosti samog preduzeća: dobra hrana, prirodni i uravnoteženi ukusi, bezbednost sastojaka i konstantna kontrola kvaliteta prilikom nabavke sirovina i proizvodnje.

Ceo proizvodni proces se nadgleda i potvrđuje u skladu sa sistemom upravljanja u kojem učestvuje kvalifikovano osoblje što garantuje primenu najstrožijih higijensko-sanitarnih propisa i standarda o bezbednosti hrane. Taj sistem upravljanja je sertifikovan od strane akreditacionih tela u skladu sa standardima:

  • UNI EN ISO 9001:2015: Standard upravljanja kvalitetom
  • HACCP 10854: 1999 Sistem bezbednosti hrane (HACCP)

Gemos Balkan DOO je preduzeće koje je organizovano tako da zadovolji različite vrste ugostiteljskih usluga i pauza za obrok u okviru radnog vremena, kao što su: javne i privatne zdravstvene ustanove, javne i privatne škole, državni organi i oružane snage, kantine u javnim i privatnim preduzećima, komercijalni prostori otvoreni za javnost, restorani u trgovačkim centrima, sportski kampusi, mobilna ugostiteljska oprema za gradilišta velikih razmera, oprema za javne i privatne događaje, kućni obroci.

Osoblje kompanije Gemos Balkans sastoji se od stručnjaka iz tehničkog dizajna, proizvodnih tehničara i IT tehničara koji su u mogućnosti da ispitaju različita rešenja prilagođena individualnim potrebama korisnika.

Gemos Balkans takođe nudi kompletna rešenja, odnosno upravljanje prvobitnim projektovanjem, izgradnju lokacije sa izvođenjem intervencija i naknadnom proizvodnjom obroka.

 

 

sh